tiistai 13. toukokuuta 2014

Mango chunks eli pakastetut mangopalat

Tervetuloa blogiini, jonka päätin perustaa etsittyäni useaan otteeseen netistä arvosteluja ja kokemuksia Lidlin tuotteista. Niitä ei vain tahtonut löytyä, eikä etenkään kootusti. Minä kun olen niin epäluuloinen, että googletan Lidlin pakastealtaalla mikä jäätelöistä on parhaan makuista ja kannattaako ostaa tuplapakkaus neljän juuston pakastepizzaa. Lidlin tuotteet olen todennut hyviksi ja edullisiksi moneen kertaan, mutta moni minulle tuntematon tuote on jäänyt ostamatta ihan vaan nössöyttäni. Päätin alkaa kokeilemaan uusia tuotteita reipaammin ja kirjoitella kokemuksiani tänne blogiin. Tänään vihdoin ajattelin ryhtyä toimeen luettuani Ylen hintavertailun, jossa Lidl päihitti kotimaiset K- ja S -ketjut. Kerron blogissa mielipiteeni ja kokemukseni tuotteesta ja välillä esittelen myös miten olen tuotetta käyttänyt, eli jonkin sortin ruokaohjeitakin on luvassa. Kerron myöhemmin miksi olen Lidliin niin tykästynyt, mutta aloitetaan ensin itse asialla eli ensimmäisellä tuotteella. Joka on uutuustuote:  

PAKASTETUT MANGOPALAT
300 gr

Tämän tuotteen kanssa sattui hauskasti, sillä join eräässä kahvilassa fruitien eli smoothien ilman maitotuotteita. Siihen tuli mangon paloja (oletan että olivat pakastettuja), banaania ja appelsiinimehua. Fruitie oli mainion makuinen ja aloinkin miettiä miten itse saisin näppärästi toteutettua tämän herkun. Banaani ja mehu eivät tietenkään olleet haasteita ja mangoakin saa joka kaupasta, mutta raa'an mangon kypsyttely ei houkuttanut yhtään. Mango pitäisi kypsyttyään käyttää muutamassa päivässä kokonaan tai sitten leikata paloiksi ja pakastaa. Olin jo hommaan ryhtymässä ja hipelöin mangoja Lidlissä, kunnes sitten pakastealtaalla törmäsin uutuustuotteeseen joka oli vastaus rukouksiini; valmiiksi paloiteltu pakastettu mango. Hintaa tälle 300 gramman paketille kertyi vajaat 1,40 €. Äkkiä paketti koriin ja kokeilemaan. 

 

Näistä aineksista pyöräytin fruitien tehosekoittimessa. Myös tuorepuristettu luomuomenamehu on Lidlistä, mehuista teen oman juttunsa myöhemmin. Ekalla kerralla heitin banaanin, mangot (ehkä n. 100 gr) ja mehun kerralla blenderiin, jolloin kone ei jaksanut pilkkoa mangoa kokonaan vaan fruitieen jäi klimppejä. Seuraavalla kerralla laitoin hiukan mehua ja hedelmät ensin tehosekoittimeen pyöräytin tasaiseksi ja sitten lisäsin loput mehut jolloin lopputulos oli tasainen. Ihanaa herkkua tuli ja mango maistui mukavan pehmeänä juomassa. Suosittelen!


Tässä ensimmäinen tuotekokeilu, jos haluat jonkin tietyn tuotteen kokeiluun, jätä kommentti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti